Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Pro Sorkkalan seutu ry

Toimintaa

Vuosi 2017

Vuosikokous

Vuosikokouksen pidettiin Museokoti Mummolassa 26.4. Tilaisuuden alussa Pirkkalan kunnan kulttuurikoordinaattori Kiti Mäkinen esitteli kunnan Suomi 100 Yhdessä Pirkkalassa -tapahtumia ja toimintaa.
 
Hallituksessa jatkavat erovuorossa olleet Kirsi Virolainen puheenjohtajana ja Elina Ojala sekä hallituksen jäsenet Tarja Laurunen, Otto Sovelius ja Harri Vuorenpää. Toimintasuunnitelmat ja -kertomukset ovat luettavissa Vuosikokouspöytäkirjat ja toimintasuunnitelmat sivulla.
 
Yhdistys sai vuodelle 2017 kulttuuriavustusta sivistyslautakunnan myöntämänä saman verran kun haettiin eli 800 euroa.
 
Elokuvailta Hyrsingin koululaisille

Elokuvailtaa vietettiin 31.3. Hyrsingin koulullla. Tällä kertaa elokuvaksi äänestettiin Zootropia - Eläinten kaupunki. Yhdistys järjesti tapahtuman ja tarjosi leffaherkut ja elokuvan.

 

Joka Sorkan koulunalkajaisrieha

Joka Sorkan Koulunalkajaisriehaa vietettiin taas riehakkaissa tunnelmissa elokuussa. Riesa-Pelle kyllä aika paljon häiritsi Tero Tauberin taikuriesitystä eikä Teron pelleilystä tahtonut tulla yhtään mitään. Herkut maistuivat ja kisailuissa oli mukavasti osallistujia. Tulitikunheiton ennätyskin oli 19 metriä! Kiitos kaikille osallistujille ja tukijoillemme, Tampereen Lihajaloste, Elintarviketukku Rikainen, Päiväkoti Touhula / Temppu-Vekara, Linkosuo, sekä K-Citymarket, Ratsastuskoulu & Eläinfarmi Hiltton Horse ja K-market Pirkanpoika. Nähdään taas ensi vuonna!

Museokoti MummolaMuseokoti Mummola